Fitness Deventer

Sterker worden, conditie opbouwen, afvallen, ontspannen, flexibeler en vitaler worden – het zijn allemaal doelen die je met fitness in Deventer bereikt. Omdat jij hele andere behoeftes hebt dan je buurvrouw of collega, zorgen wij voor een ruim aanbod. Want of je nu strijdt om af te vallen of je spieren wilt zien groeien, iedereen kan bij Studio Perfect terecht. Samen behalen we jouw doel!

Fitness Deventer Bij Studio Perfect

Wat biedt Studio Perfect mij?

Wij bieden verschillende faciliteiten om in jouw behoeftes te voorzien:

  • Perfect Academy. Speciaal voor de mensen die normaal gesproken een paar weken na hun inschrijving al afhaken! Het Perfect Academy Program is een persoonlijk programma, dat ervoor zorgt dat jij na acht weken precies weet wat je moet doen.
  • Individuele training. Onze apparatuur biedt de gelegenheid om te groeien op het gebied van cardio, fitness en kracht in Deventer. De gediplomeerde instructeurs maken, als je daar behoefte aan hebt, een trainingsschema op maat, waarmee de optimale training wordt samengesteld.
  • Groepslessen. De specialiteit van Studio Perfect. Samen met andere sporters ga jij de uitdaging aan. Voor elke doel geven onze instructeurs verschillende lessen. Zo bestaan er voor het doel afvallen bijvoorbeeld zes lessen: Biking, Body Combat, Body Pump, Fatburn, Gladiator Workout en Sh’bam.
  • Personal training. Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding? Kies dan voor een personal trainer. Hij kan je extra motiveren tijdens het fitnessen in Deventer en zorgt dat je de oefeningen correct uitvoert.
  • E-gym. Een volautomatisch toestel, dat je binnen 30 minuten een full body work-out geeft. Door het persoonlijke touchdisplay houdt het apparaat je progressie en status bij. Optimale digitale, maar persoonlijke begeleiding dus!

Andere voordelen

Naast fitness kun je in Deventer ook genieten van andere diensten. Wij beschikken bijvoorbeeld ook over een yogastudio, waar je een breed scala aan typen yoga kunt volgen. En dan hebben we het niet over de stereotype zweverige kleermakerszit, maar over een moderne ‘Down-to-Earth’ aanpak. Voor iedereen die wil werken aan lichaam en geest!

Als je tijdens het fitnessen in Deventer last hebt gekregen van gewrichten of spieren, is het verstandig om eens langs te gaan bij onze fysiotherapeuten. In onze sportschool zit namelijk ook een vestiging van Fysicx fysiotherapie.

Onze sportschool is bovendien uitgerust met een sauna. De sauna is inbegrepen in alle abonnementen en onbeperkt beschikbaar. Tijdens het relaxen of sporten kun je zelfs je kinderen meenemen. De bevoegde medewerkers van onze eigen oppasservice vermaken hen met plezier.

Contact over fitness in Deventer

Om te ontdekken of je het leuk vindt om bij ons te sporten, bieden wij een gratis dagpas. Als je deze aanvraagt kun je een dagje proefdraaien. Heb je vragen over fitness in Deventer of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs. Je kunt ook direct starten met sporten. Kies dan voor een abonnement bij Studio Perfect!