17 november 2020

Met dank aan iedereen die zich aan de maatregelen heeft gehouden is het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames gedaald, waardoor de overheid de maatregelen wat kan versoepelen. Ondanks dat we nog steeds te maken hebben met een beperking in ons werk en leven is het vanaf donderdag 19 november weer mogelijk om bij Studio Perfect groepslessen te volgen. Kortom, jouw (sport) vakantie is voorbij. Tijd om er weer tegenaan te gaan. J

Wij danken ons team die de afgelopen weken vol energie en overgave online lessen via Zoom hebben verzorgt en dagelijks klaar hebben gestaan onze gasten te ontvangen en begeleiden in de fitness.

Donderdag 19 november starten wij weer met het reguliere lesrooster! Reserveer nu jouw plek! Er kunnen wekelijks 3 lessen vooruit gereserveerd worden en is er op de dag zelf nog plaats kun je na een telefonische reservering ook dan nog deelnemen.

Leef gezond en blijf bewegen!

Dat een gezonde leefstijl en regelmatig bewegen helpt bij het verhogen van de weerstand en vitaliteit wordt bevestigd door de oproep van de overheid om te blijven bewegen. Wij helpen graag! Wil je advies over lessen, trainingsschema, voeding etc, maak een afspraak met één van onze trainers. Wij zijn er voor jou!

Blij alert

Maar we zijn er nog niet! Laten we ons allemaal houden aan de maatregelen en er zo samen voor zorgen dat de aantallen verder dalen en daardoor de horeca weer open kan, er weer een festival georganiseerd kan worden, we weer op vakantie kunnen en we Kerst kunnen vieren met de mensen die we lief hebben. Daarom vragen wij jullie aandacht voor de geldende maatregelen:

Hou je aan de algemene maatregelen en richtlijnen; Natuurlijk hou jij je aan alle algemene maatregelen en richtlijnen. Zo blijf je thuis wanneer je klachten ervaart, hou je 1,5 meter afstand, was jij je handen, nies je in jouw elleboog etc

Groepslessen; Voor groepslessen bij individuele sporten met een vaste plaats, zoals Yoga, spinning, Les Mills lessen, geldt het maximale aantal van 30 personen per ruimte binnen, exclusief instructeur(s). Buiten (bootcamp) zijn groepen van maximaal 4 personen toegestaan (exclusief instructeur), er mag met meerdere groepjes tegelijk getraind worden waarbij de groepje niet mogen mengen. Via de reserveringsmodule zijn deze maximale aantallen gewaarborgd.

Individueel sporten met een reservering; Wil je individueel sporten bij Studio Perfect dien je vooraf via de website te reserveren en je bij binnenkomst te registreren door middel van de ledenpas/tag. Niet-leden melden zich bij de receptie en dienen contact gegevens af te geven. Via de reserveringsmodule zijn de maximale aantallen gewaarborgd die op een zelfde moment gebruik kunnen maken van de faciliteiten. Reserveer daarom op tijd.

Gedragsregels in de fitness; Hier is een onderlinge afstand van 1,5 meter verplicht! Al onze toestellen en apparatuur staat op tenminste, maar vaak meer dan 1,5m afstand van elkaar. Het is niet toegestaan dat sporters elkaar ondersteunen, ‘spotten’. Ook bij het maken van een praatje geldt de 1,5 meter regel

Horeca; Horeca is en blijft gesloten.

Kleedkamers, douches en toiletten; Kleedkamers en douches zijn gesloten. Toiletten zijn open. Kom zoveel mogelijk omgekleed naar Studio Perfect en wissel alleen je schoenen. Tassen kunnen mee de zalen in.

Maximaal 5 minuten voor jouw les / training arriveren; Kom niet te vroeg, maximaal 5 minuten voor aanvang van de door jou gereserveerde training. Dit om kruisverkeer en teveel gasten in een ruimte te voorkomen.

Mondkapjes; Wij vragen je dringend mondkapjes te dragen tijdens jouw bezoek aan de club. Tijdens het sporten hoeft dit niet.

Trainingsmaterialen reinigen; Maak na gebruik de trainingsmaterialen en toestellen schoon met de door ons verstrekte reinigingsmiddelen. Voor de zekerheid adviseren wij ook om vooraf deze materialen/toestellen te reinigen. Neem je eigen verantwoording

Wat als overheid/NOC-NSF of gemeente afwijkend adviseert over het bovenstaande?; Op dat moment passen wij de genomen maatregelen aan  en zullen je daar tijdig over informeren.

Onze wens; Onze wens is dat iedereen gezond en gelukkig blijft in deze vreemde, onzekere tijd. Laten we er samen aan werken corona snel onder controle te krijgen, zodat iedereen weer een normaal leven kan leiden en kan doen waar hij/zij gelukkig van wordt, dat we een Kerst mogen vieren zoals we dat graag doen, dat ondernemers die nu verplicht gesloten zijn weer kunnen werken, dat wij ons bedrijf weer kunnen voeren zoals we graag willen en sporten kunnen combineren met een prettige sociale omgeving.