CORONA VEILIGHEIDSREGELS

Update 15-12-20

Beste gasten van Studio Perfect,

Ondanks ieders hoop op beter nieuws, voelden we eigenlijk allemaal al aankomen dat Rutte in zijn toespraak van maandagavond 14 december jl. geen goed nieuws kon brengen. Het aantal besmettingen met Corona is nu eenmaal te hoog, waardoor de reguliere zorg in de knel komt. Hoewel de extra maatregelen Studio Perfect, onze gasten en team treffen, hebben wij vanzelfsprekend alle begrip voor de noodzaak van de maatregelen.

Wij zijn vandaag de heel dag druk geweest om jullie geen extra lange ‘kerstvakantie’ te laten hebben. Natuurlijk is sporten bij Studio Perfect leuker en motiverender dan thuis, maar bewegen is enorm belangrijk om gezond te blijven en jouw weerstand te verhogen, daarmee gaan wij jullie helpen.

Morgen ontvangen jullie de eerste nieuwsbrief waarin wij al heel veel activiteiten en acties bekend maken. Wat gaan we doen en hoe? Hieronder vast een kort overzicht:

Zoom lessen, thuis sporten via Zoom met onze instructeurs

Het lesrooster is bekend en doorgenomen met onze instructeurs. Donderdagochtend 09:30u is de eerste les via zoom, Body Balance door Ronald. Het complete zoom rooster met de webadressen voor de lessen zal morgen door ons gepubliceerd worden.

Zoom meeting / Webinar

Wekelijks gaan wij een Webinar organiseren met een thema als:

‘Hoe zorg ik dat ik niet aan kom?’

‘Hoe blijf ik 5 weken fit?’

Wij willen in contact blijven met onze gasten

Als gast van Studio Perfect moet je bij ons terecht kunnen met al jouw vragen. Daarom zullen wij dagelijks telefonisch bereikbaar zijn.

Maandag t/m vrijdag     van 09:00 tot 21:00 uur

Zaterdag en zondag       van 09:00 tot 13:00 uur

Binnen deze tijden zijn er ook instructeurs aanwezig waar je, telefonisch of via chat, terecht kunt om een thuistrainingsschema op maat aan te vragen, oefeningen uitgelegd te krijgen en verder alle training technische vragen kunt stellen. Je kunt je vragen ook stellen via fitness@studioperfect.nl

The Perfect Gift

Ben jij nog op zoek naar een kerstcadeau? Wij gaan verschillende kerstcadeaus en cadeaubonnen aanbieden. Denk aan cadeaubonnen voor Personal Training, Rittenkaarten, Health Checks, Maandabonnementen etc. Alles leuk verpakt met wat andere leuke spulletjes.

Inschrijfactie

Omdat onze tarieven voor nieuwe inschrijvingen per 01 januari 2021 gaan wijzigen (ben je al lid in 2020 veranderd het tarief voor jou niet), gaan wij geïnteresseerden de kans geven nu nog gebruik te maken van de tarieven voor 2020. Uiteraard start het lidmaatschap pas op het moment dat wij weer daadwerkelijk open gaan en sporten aanbieden.

Compensatie

Natuurlijk hebben wij direct nagedacht over een compensatieregeling, die op korte termijn direct duidelijkheid geeft aan onze gasten.

Hou onze website en social media kanalen in de gaten, daarnaast gaan wij uiteraard met regelmaat een nieuwsbrief uitbrengen. Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet, meldt je dan via www.studioperefct.nl aan. Tevens zullen wij dagelijks bereikbaar zijn om onze gasten bij te staan met raad en daad. Wij gaan je helpen fit te blijven!

Team Studio Perfect

——————

Update 01-12-20

Vanaf 1 december geldt ook binnen Studio Perfect een mondkapjesplicht vanaf 13 jaar ter bestrijding van het coronavirus*.

Voor onze gasten in de club en fysiopraktijk van Fysicx houdt dit het volgende in:

  • Je komt binnen met een mondkapje.
  • Tijdens het sporten is een mondkapje niet nodig. Dit geldt voor Yoga, groepslessen en fitness
  • Bij het wisselen van toestel is een mondkapje niet nodig.
  • Bij vertrek uit de sportruimte en naar buiten gaan zet je je mondkapje weer op.

*indien u om gezondheidsredenen geen mondkapje kunt dragen, vervalt deze verplichting

Update: 05-11-20

Beste gasten van Studio Perfect,

Zojuist heeft premier Rutte tijdens de persconferentie toelichting gegeven op de huidige stand van zaken omtrent de Coronacrisis. Deze persconferentie gaf ons al enige dagen onrust en onzekerheid: wat gaat er gezegd worden, moeten we weer sluiten, hoe gaat het verder?

Tot onze grote opluchting kwam het bericht dat individueel sporten in sportscholen mogelijk blijft. Goed nieuws! We mogen open blijven! Wat een opluchting! We zijn blij dat de overheid de toegevoegde waarde en het belang van sporten inziet.

Tegelijkertijd kwam het bericht dat groepslessen niet zijn toegestaan. Dat is een tegenvaller, we weten hoe enorm onze leden de groepslessen waarderen. Maar: wij bekijken het graag positief. In tegenstelling tot de vorige sluiting is aan deze maatregel een duidelijke termijn gesteld, namelijk 2 weken. Natuurlijk hadden wij liever gehoord dat er geen aanvullende maatregelen zouden gelden voor onze sector, maar als je eraan denkt dat een gemiddelde zomervakantie langer duurt dan de termijn van de maatregelen valt dit snel te relativeren.

Uiteraard gaan wij niet stilzitten. Zoals je van ons mag verwachten gaan we een passend alternatief bieden door de Zoom-lessen weer op te starten. Het rooster wordt zo spoedig mogelijk (uiterlijk eind deze week) bekend gemaakt.

In de fitness wijzigt er niks ten opzichte van de huidige situatie, wel verwachten we extra drukte door het wegvallen van de groepslessen. We attenderen je er daarom graag op dat ook voor de fitness gereserveerd dient te worden en vragen we je extra attent te zijn op het houden van afstand en hygiëne. Ook stellen we de Studio One open als ruimte om je training uit te voeren, dit om meer spreiding in het pand te hebben onder de aanwezigen. Let wel dat de materialen te allen tijde in de betreffende zalen moeten blijven. Ben je al een tijdje niet meer in de fitness geweest? Dan kan het zijn dat toestellen niet meer op de plek staan die je gewend was. In verband met de afstand hebben we een deel van de toestellen verplaatst naar de voormalige Fiets- en Move It zalen. Vind je het lastig je weg te vinden in de fitness of weet je niet welke oefeningen voor jou gunstig zijn? We zetten extra trainers in die jou graag informeren en je voorzien van een trainingsschema, uiteraard met inachtneming van de maatregelen.

Kort samengevat:

  • Studio Perfect blijft geopend: vrij trainen in de fitness is toegestaan, groepslessen vervallen voor de duur van 2 weken
  • Kom je sporten? Vergeet niet te reserveren!
  • Wegens verwachte extra drukte in de fitness (maximaal 30 personen per tijdsblok van 50 minuten) wordt Studio One opengesteld. Let op: materialen mogen niet buiten de zaal worden genomen.
  • Over 2 weken hervatting van het reguliere lesschema, tot die tijd online Zoom-lessen.
  • Hou je te allen tijde aan de gestelde maatregelen, voorschriften en richtlijnen.

Het wordt weer even aanpassen maar wij blijven graag positief met in ons achterhoofd het idee dat de maatregelen ons veel harder hadden kunnen treffen. Wij hopen je daarom te mogen zien in de Zoom-lessen of in de fitness, of wensen je (met een knipoog) een fijne korte ‘sport vakantie’ en verwelkomen je over 2 weken graag weer in onze groepslessen.

ALGEMEEN

Hou je aan de algemene maatregelen en richtlijnen; Natuurlijk hou jij je aan alle algemene maatregelen en richtlijnen. Zo blijf je thuis wanneer je klachten ervaart, hou je 1,5 meter afstand, was jij je handen, nies je in jouw elleboog etc

Sporten met een reservering; Sporten bij Studio Perfect blijft (gelukkig) mogelijk, er dient vooraf via de website gereserveerd te worden en bij binnenkomst dient iedereen zich te registreren door middel van de ledenpas/tag. Niet-leden melden zich bij de receptie en dienen contact gegevens af te geven.

Groepslessen; De overheid heeft bepaald dat er in de periode van 5 t/m 18 november 2020 geen groepslessen gegeven mogen worden. Komende week maken wij het online rooster en alle mogelijkheden bekend

Individuele fitness; Hier is een onderlinge afstand van 1,5 meter verplicht! Al onze toestellen en apparatuur staat op tenminste, maar vaak meer dan 1,5m afstand van elkaar. Het is niet toegestaan dat sporters elkaar ondersteunen, ‘spotten’. Ook bij het maken van een praatje geldt de 1,5 meter regel

Horeca; Horeca is en blijft gesloten.

Kleedkamers, douches en toiletten; Kleedkamers en douches zijn gesloten. Toiletten zijn open. Kom daarom zoveel mogelijk omgekleed naar Studio Perfect en wissel alleen je schoenen. Tassen kunnen mee de zalen in.

Kinderoppas; De komende 2 weken handhaven we de reguliere kinderoppas. Dit om gasten met kinderen de mogelijkheid te bieden te blijven sporten.

Maximaal 5 minuten voor jouw training arriveren; Kom niet te vroeg, maximaal 5 minuten voor aanvang van de door jou gereserveerde  training.

Mondkapjes; Wij vragen u dringend mondkapjes te dragen tijdens uw bezoek aan de club. Tijdens het sporten hoeft dit niet.

Trainingsmaterialen reinigen; Maak na gebruik de trainingsmaterialen en toestellen schoon met de door ons verstrekte reinigingsmiddelen. Voor de zekerheid adviseren wij ook om vooraf deze materialen/toestellen te reinigen. Neem je eigen verantwoording

Wat als overheid/NOC-NSF of gemeente afwijkend adviseert over het bovenstaande?; Op dat moment passen wij de genomen maatregelen aan  en zullen je daar tijdig over informeren.

Onze wens; Onze wens is dat iedereen gezond en gelukkig blijft in deze vreemde, onzekere tijd. Laten we er samen aan werken corona snel onder controle te krijgen, zodat iedereen weer een normaal leven kan leiden en kan doen waar hij/zij gelukkig van wordt

Update: 16 oktober 2020

VEILIG SPORTEN

Graag verwelkomen wij jou in een veilige trainingsomgeving. Lees hieronder welke faciliteiten in gebruik zijn tijdens de reguliere openingstijden. Om een veilige omgeving te waarborgen voor zowel onze leden als ons team, zijn er diverse veiligheidsregels opgesteld. Want wanneer je komt sporten, willen wij dat dit verantwoord gebeurt. Dit doen we door ons, samen met u, aan de veiligheidsregels te houden. We verzoeken je daarom de regels goed door te nemen voordat je komt sporten.

VOORAFGAAND AAN JOUW BEZOEK

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Een van de voorwaarden voor veilig en verantwoord sporten is het houden van voldoende afstand onderling. Om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd in het pand aanwezig zijn, werken wij met tijdslots. Tevens hebben wij een looproute aangebracht, zijn er afstandsmarkeringen op de vloer geplaatst en zijn alle apparaten met voldoende afstand tot elkaar geplaatst, is op verschillende plekken in het pand extra desinfectiemateriaal aanwezig en hebben wij extra schoonmaakrondes ingesteld.

RESERVEREN VERPLICHT

Voordat je komt sporten maak je een reservering aan via de boeking-module op onze website. Op deze manier wordt het aantal mensen wat tegelijkertijd binnen is gemonitord en gewaarborgd. Je kunt maximaal zeven dagen van tevoren boeken, met een maximum van drie boekingen per week voor de groepslessen. Vanzelfsprekend kan je ook op de dag zelf bellen of er nog plek is. Voor fitness kan er onbeperkt gereserveerd worden.

AANMELDEN BIJ BINNENKOMST

Bij binnenkomst dient iedereen zich te registreren door middel van de ledenpas/tag. Niet-leden melden zich bij de receptie en dienen contact gegevens af te geven.

 

WAT KUN JE GEBRUIKEN?

Groepslessen; Voor groepslessen bij individuele sporten, zoals Yoga, bootcamp, spinning, Les Mills lessen, geldt het maximale aantal van 30 personen per ruimte binnen. Buiten zijn groepen van maximaal 4 personen toegestaan en mag er met meerdere groepjes gewerkt worden die niet onderling mogen mengen. Via de reserveringsmodule zijn de maximale aantallen gewaarborgd.

Individuele fitness; Hier is een onderlinge afstand van 1,5 meter verplicht! Al onze toestellen en apparatuur staat op tenminste, maar vaak meer dan 1,5m afstand van elkaar. Het is niet toegestaan dat sporters elkaar ondersteunen, ‘spotten’. Ook bij het maken van een praatje geldt de 1,5 meter regel

Horeca; Horeca gesloten.

Kleedkamers, douches en toiletten; Kleedkamers en douches zijn gesloten. Toiletten zijn open. Kom daarom zoveel mogelijk omgekleed naar Studio Perfect en wissel alleen je schoenen. Tassen kunnen mee de zalen in.

 

KOM NIET TE VROEG!

We willen je vriendelijk verzoeken niet te vroeg te komen, dit om ervoor te zorgen dat een veilige in- en uitstroom gewaarborgd blijft. Voor de groepslessen geldt dat alle materiaal al klaar staat dus eerder komen is niet nodig. Wij verzoeken je maximaal 5 minuten voor aanvang van je tijdslot aanwezig te zijn.

EIGEN MATERIAAL

Het is verplicht bij ieder bezoek een schone handdoek mee te brengen. Verder raden wij je aan een eigen yogamatje te gebruiken. Heb je (nog) geen eigen matje? Je kan deze ook bij ons aanschaffen. Vraag naar de mogelijkheden aan onze collega achter de receptie.

 

SCHOONMAAK & HYGIËNE

SCHOONMAAK

Dagelijks hebben wij, naast de al bestaande schoonmaakrondes, extra schoonmaak inzet gepland. Dit houdt in dat de materialen en ruimtes meerdere keren per dag grondig worden gereinigd. Tevens verzoeken wij onze gasten zowel voor- als na gebruik de gebruikte materialen zelf te reinigen. Neem je eigen verantwoording!

 VENTILATIE 

Alle ruimtes binnen Studio Perfect beschikken over professionele luchtverversingsinstallaties, welke ruimschoots voldoen aan de gestelde norm. De systemen die wij gebruiken trekken verse buitenlucht aan, de lucht wordt dus níet intern gerecirculeerd.

DESINFECTEREN

Op verschillende plekken door het gehele pand staat desinfectiemiddel. Wij vragen onze leden deze actief te gebruiken, zowel voor-, na- als tijdens de training.

MONDKAPJES

Wij vragen u dringend mondkapjes te dragen tijdens uw bezoek aan de club. Tijdens het sporten hoeft dit niet.

GEZONDHEID

Klachten? blijf thuis!

Het is niet toegestaan om te komen sporten met Corona-gerelateerde klachten, zoals hoesten, verkoudheid en/of koorts. Volg alle richtlijnen vanuit de overheid en RIVM

 

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

ANDERHALVE METER

In het volledige pand is het houden van 1,5 meter afstand verplicht. De apparatuur in de fitness is voldoende uit elkaar geplaatst. Door het verplaatsen van de apparatuur kan het zijn dat een apparaat elders in de ruimte is geplaatst. Onze instructeurs helpen je graag verder. Het is niet toegestaan dat sporters elkaar ondersteunen, ‘spotten’. Ook bij het maken van een praatje geldt de 1,5 meter regel. In Studio One en de Yoga Studio zijn markeringen op de grond geplaatst. Als deelnemer verblijf je de volledige les in dit vak, je verlaat het vak dus enkel bij vertrek aan het einde van de les.

Afstand markering

Op de vloer zijn looproutes gemarkeerd, evenals afstand strepen. Neem deze te allen tijde in acht.

Fietslessen in studio one

De fietslessen zijn verplaatst naar Studio One. Dit omdat er meer m3 ruimte aanwezig is wat de luchtkwaliteit ten goede komt.

Afstand tot medewerkers

Houd er rekening mee niet alleen afstand te houden tot uw medesporters, maar ook tot onze collega’s. Instructies zullen enkel op afstand worden gegeven.


Studio One

 


Yoga Studio