CORONA VEILIGHEIDSREGELS

Bekijk altijd onze nieuws pagina voor het laatste nieuws!

Klik hier om je training te reserveren

 

Hou je aan de algemene maatregelen en richtlijnen. Natuurlijk hou jij je aan alle algemene maatregelen en richtlijnen. Zo blijf je thuis wanneer je klachten ervaart, hou je 1,5 meter afstand, was jij je handen, nies je in jouw elleboog etc

Groepslessen. Zijn binnen (nog) niet toegestaan. Stilzitten is geen optie, neem deel aan de bootcamp lessen, begeleidde trainingen buiten of gebruik van onze fitness. Onze trainers helpen je graag met het maken van een trainingsschema en leggen je de oefeningen uit. Een afspraak met een trainer maak je bij onze receptie of via 0570-633637

Online Groepslessen. Wekelijks zal via onze website en nieuwsbrief bekend worden gemaakt welke lessen er online te volgen zijn en via welk platform. In Studio One kun je individueel deelnemen aan de Zoom lessen via jouw telefoon of tablet. Vergeet niet een koptelefoon mee te nemen, zodat medesporters niet gestoord worden. Reserveer jouw plek!

Individueel sporten met een reservering. Om individueel te sporten bij Studio Perfect dient er vooraf via de website gereserveerd te worden. Bij binnenkomst dient iedereen zich te registreren door middel van de ledenpas/tag. Niet-leden melden zich bij de receptie en dienen contact gegevens af te geven. Via de reserveringsmodule zijn de maximale aantallen gewaarborgd die op een zelfde moment gebruik kunnen maken van de faciliteiten. Reserveer daarom op tijd.

Maak materialen schoon en ruim deze op na gebruik. Gun jouw medesporter een schone, opgeruimde trainingsomgeving. Wil je daarom na gebruik van apparatuur en/of materialen deze reinigen en weer netjes opruimen.

Reserveer de workout(s) van jouw keuze via de reserveringsmoduleMocht je nadat je gereserveerd te hebben alsnog niet kunnen deelnemen, is het fijn wanneer je jouw reservering annuleert via de module. Zo komt jouw plek beschikbaar voor een medesporter.
Meld je altijd eerst bij de receptie wanneer je komt sporten!

Meld je bij de receptie als je komt sporten. Om te voldoen aan de registratieplicht, verzoeken wij iedereen die komt sporten zich aan te melden via de ledenpas bij de receptie.

Gedragsregels in de fitness. Hier is een onderlinge afstand van 1,5 meter verplicht! Al onze toestellen en apparatuur staat op tenminste, maar vaak meer dan 1,5m afstand van elkaar. Het is niet toegestaan dat sporters elkaar ondersteunen, ‘spotten’. Ook bij het maken van een praatje geldt de 1,5 meter regel

Horeca. Horeca is en blijft gesloten.

Kleedkamers, douches en toiletten. Kleedkamers en douches zijn gesloten. Toiletten zijn open. Kom zoveel mogelijk omgekleed naar Studio Perfect en wissel alleen je schoenen. Tassen kunnen mee de zalen in.

Maximaal 5 minuten voor jouw les / training arriveren. Kom niet te vroeg, maximaal 5 minuten voor aanvang van de door jou gereserveerde training.

Mondkapjes. Wij vragen je dringend mondkapjes te dragen tijdens jouw bezoek aan de club. Tijdens het sporten hoeft dit niet.

Trainingsmaterialen reinigen. Maak na gebruik de trainingsmaterialen en toestellen schoon met de door ons verstrekte reinigingsmiddelen. Voor de zekerheid adviseren wij ook om vooraf deze materialen/toestellen te reinigen. Neem je eigen verantwoording

Nog even volhouden. We snappen dat iedereen de maatregelen beu is, wij zijn dat ook. Maar we hebben ons wel te conformeren aan de eisen en regels die op dit moment gelden. Zowel algemeen als voor onze branche specifiek. Wij hebben in de afgelopen periode meermaals bezoek gehad van BOA’s in verband met naleving van de maatregelen. Met complimenten voor het beleid en de naleving van de regels verlieten ze ons terrein. Laten we dit samen zo houden. Nu we weer open zijn, willen we geen enkel risico lopen weer te moeten sluiten door ‘eigen’ schuld. Wij, jullie. We doen dit samen. Laten we samen ons aan de maatregelen houden, ongeacht of je het ermee eens bent, zodat we samen kunnen blijven sporten en samen de stap kunnen zetten naar volledige heropening. Op voorhand onze grote dank voor jullie medewerking in deze.