CORONA VEILIGHEIDSREGELS

VEILIG SPORTEN

We zijn weer open! Eindelijk mogen wij onze gasten weer verwelkomen. Alle faciliteiten zijn weer te gebruiken tijdens de reguliere openingstijden. Om een veilige omgeving te waarborgen voor zowel onze leden als ons team, zijn er diverse veiligheidsregels opgesteld. Want wanneer je komt sporten, willen wij dat dit verantwoord gebeurt. Dit doen we door ons, samen met u, aan de veiligheidsregels te houden. We verzoeken je daarom de regels goed door te nemen voordat je komt sporten.

Voorafgaand aan je bezoek

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Een van de voorwaarden voor veilig en verantwoord sporten is het houden van voldoende afstand onderling. Om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd in het pand aanwezig zijn, werken wij met tijdslots. Tevens hebben wij een looproute aangebracht, zijn er afstandsmarkeringen op de vloer geplaatst en zijn alle apparaten met voldoende afstand tot elkaar geplaatst, is op verschillende plekken in het pand extra desinfectiemateriaal aanwezig en hebben wij extra schoonmaakrondes ingesteld.

RESERVEREN VERPLICHT

Voordat je komt sporten maak je een reservering aan via de boeking-module op onze website. Op deze manier wordt het aantal mensen wat tegelijkertijd binnen is gemonitord en gewaarborgd. Je kunt maximaal zeven dagen van tevoren boeken, met een maximum van drie boekingen per week voor de groepslessen. Vanzelfsprekend kan je ook op de dag zelf bellen of er nog plek is. Voor fitness kan er onbeperkt gereserveerd worden.

WAT KUN JE GEBRUIKEN?

Vanaf 6 juli kan van vrijwel alle faciliteiten gebruik worden gemaakt, dus ook de douche- en toiletgroepen. De horeca zal in de tweede helft van juli openen en de kinderoppas start weer vanaf september. Let wel: je kan ons enkel bezoeken met een reservering vooraf.

KOM NIET TE VROEG

We willen je vriendelijk verzoeken niet te vroeg te komen, dit om ervoor te zorgen dat een veilige in- en uitstroom gewaarborgd blijft. Voor de groepslessen geldt dat alle materiaal al klaar staat dus eerder komen is niet nodig. Wij verzoeken je maximaal 5 minuten voor aanvang van je tijdslot aanwezig te zijn.

EIGEN MATERIAAL

Het is verplicht bij ieder bezoek een schone handdoek mee te brengen. Verder raden wij je aan een eigen yogamatje te gebruiken. Heb je (nog) geen eigen matje? Je kan deze ook bij ons aanschaffen. Vraag naar de mogelijkheden aan onze collega achter de receptie.

SCHOONMAAK & HYGIËNE

SCHOONMAAK

Dagelijks hebben wij, naast de al bestaande schoonmaakrondes, extra schoonmaak inzet gepland. Dit houdt in dat de materialen en ruimtes meerdere keren per dag grondig worden gereinigd. Tevens verzoeken wij onze gasten zowel voor- als na gebruik de gebruikte materialen zelf te reinigen.

 VENTILATIE 

Alle ruimtes binnen Studio Perfect beschikken over professionele luchtverversingsinstallaties, welke ruimschoots voldoen aan de gestelde norm. De systemen die wij gebruiken trekken verse buitenlucht aan, de lucht wordt dus níet intern gerecirculeerd.

DESINFECTEREN

Op verschillende plekken door het gehele pand staat desinfectiemiddel. Wij vragen onze leden deze actief te gebruiken, zowel voor-, na- als tijdens de training.

Gezondheid

klachten? blijf thuis!

Het is niet toegestaan om te komen sporten met Corona-gerelateerde klachten, zoals hoesten, verkoudheid en/of koorts.

TRIAGE BIJ BINNENKOMST

Vanuit de overheid zijn wij verplicht gesteld onze gasten & teamleden bij binnenkomst te vragen naar hun gezondheid, de zogeheten triage. Enkel wanneer je alle vragen met ‘nee’ kan beantwoorden kunnen wij je toegang verlenen.

Veiligheidsmaatregelen

ANDERHALVE METER

In het volledige pand is het houden van 1,5 meter afstand verplicht. De apparatuur in de fitness is voldoende uit elkaar geplaatst. Door het verplaatsen van de apparatuur kan het zijn dat een apparaat elders in de ruimte is geplaatst. Onze instructeurs helpen je graag verder. In Studio One en de Yoga Studio zijn markeringen op de grond geplaatst. Als deelnemer verblijf je de volledige les in dit vak, je verlaat het vak dus enkel bij vertrek aan het einde van de les.

Afstand markering

Op de vloer zijn looproutes gemarkeerd, evenals afstand strepen. Neem deze te allen tijde in acht.

Fietslessen in studio one

De fietslessen zijn tot nader orde verplaatst naar Studio One. Dit omdat er meer m3 ruimte aanwezig is wat de luchtkwaliteit ten goede komt.

Afstand tot medewerkers

Houd er rekening mee niet alleen afstand te houden tot uw medesporters, maar ook tot onze collega’s. Instructies zullen enkel op afstand worden gegeven.


Studio One

 


Yoga Studio