CORONA VEILIGHEIDSREGELS

Bekijk altijd onze nieuws pagina voor het laatste nieuws!

Klik hier om je training te reserveren

 

Hou je aan de algemene maatregelen en richtlijnen. Natuurlijk hou jij je aan alle algemene maatregelen en richtlijnen. Zo blijf je thuis wanneer je klachten ervaart, hou je 1,5 meter afstand, was jij je handen, nies je in jouw elleboog etc

Groepslessen. Zijn binnen toegestaan. De zalen zijn zo ingericht dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Tevens ventileren wij met 100% buitenlucht en zorgen voor desinfecterende schoonmaakmiddelen. Reserveren voor de groepslessen is verplicht. Via de reserveringsmodule zijn de maximale aantallen gewaarborgd die op een zelfde moment gebruik kunnen maken van de faciliteiten. Reserveer daarom op tijd.

Online Groepslessen. Wekelijks zal via onze website en nieuwsbrief bekend worden gemaakt welke lessen er online te volgen zijn en via welk platform.

Individueel sporten zonder reservering. Om individueel te sporten bij Studio Perfect is vooraf reserveren niet nodig. Wel dient bij binnenkomst iedereen zich te registreren door middel van de ledenpas/tag. Niet-leden melden zich bij de receptie en dienen contact gegevens af te geven.

Maak materialen schoon en ruim deze op na gebruik. Gun jouw medesporter een schone, opgeruimde trainingsomgeving. Wil je daarom na gebruik van apparatuur en/of materialen deze reinigen en weer netjes opruimen.

Reserveer de workout(s) van jouw keuze via de reserveringsmoduleMocht je nadat je gereserveerd te hebben alsnog niet kunnen deelnemen, is het fijn wanneer je jouw reservering annuleert via de module. Zo komt jouw plek beschikbaar voor een medesporter. Meld je altijd eerst bij de receptie wanneer je komt sporten!

Meld je bij de receptie als je komt sporten. Om te voldoen aan de registratieplicht, verzoeken wij iedereen die komt sporten zich aan te melden via de ledenpas bij de receptie.

Gedragsregels in de fitness. Hier is een onderlinge afstand van 1,5 meter verplicht! Al onze toestellen en apparatuur staat op tenminste, maar vaak meer dan 1,5m afstand van elkaar. Het is niet toegestaan dat sporters elkaar ondersteunen, ‘spotten’. Ook bij het maken van een praatje geldt de 1,5 meter regel

Horeca. Horeca is geopend. Koffie, thee of sportdrank dient op een zitplaats genuttigd te worden. Wij verzoeken om het meubilair te laten staan en niet te verschuiven. Dit om te blijven voldoen aan de geldende maatregelen.

Kleedkamers, douches en toiletten. Kleedkamers en douches zijn geopend, ook hier houden wij ons aan de geldende maatregelen als het houden van 1,5m afstand, ventilatie en hygiëne.

Maximaal 5 minuten voor jouw les / training arriveren. Kom niet te vroeg, maximaal 5 minuten voor aanvang van de door jou gereserveerde training.

Trainingsmaterialen reinigen. Maak na gebruik de trainingsmaterialen en toestellen schoon met de door ons verstrekte reinigingsmiddelen. Voor de zekerheid adviseren wij ook om vooraf deze materialen/toestellen te reinigen. Neem jouw eigen verantwoording

Bedankt voor jouw hulp. We snappen dat iedereen de maatregelen beu is, wij zijn dat ook. Maar we hebben ons wel te conformeren aan de eisen en regels die op dit moment gelden. Zowel algemeen als voor onze branche specifiek. Wij hebben in de afgelopen periode meermaals bezoek gehad van BOA’s in verband met naleving van de maatregelen. Met complimenten voor het beleid en de naleving van de regels verlieten ze ons terrein. Laten we dit samen zo houden. Nu we weer open zijn, willen we geen enkel risico lopen weer te moeten sluiten door ‘eigen’ schuld. Wij, jullie. We doen dit samen. Laten we samen ons aan de maatregelen houden, ongeacht of je het ermee eens bent, zodat we samen kunnen blijven sporten en samen de stap kunnen zetten naar volledige heropening. Op voorhand onze grote dank voor jullie medewerking in deze.

 

 

 

 

Actie September 2021