CORONA VEILIGHEIDSREGELS

Maatregelen tegen Corona

Helaas heeft de overheid de maatregelen moeten aanscherpen waardoor Studio Perfect vanaf zondag 28 november 2021 niet alleen om 17.00u moet sluiten, maar ook het mondkapje (alleen bij verplaatsing binnen Studio Perfect) en de 1,5 meter afstand weer gelden met uitzondering van de sportruimtes. Er is Studio Perfect alles aan gelegen om onze gasten, misschien wel meer dan ooit, te ondersteunen een vitalere levensstijl en betere weerstand op te bouwen.

Ondanks de beperkingen zijn wij blij dat we open zijn, dus laten we er samen het beste van maken!

Wij begrijpen dat het voor veel van onze gasten puzzelen is hoe een sportmoment in de avond verplaatst kan worden naar overdag of het weekeinde. Ook hierin denken wij graag mee en hebben veel extra lessen en ZOOM lessen ingepland en gaan in het weekeinde open tot 17.00u.

Het lesrooster staat op onze site en in de nieuwsbrief. Reserveer jouw les via onze reserveringsmodule, voor fitness hoeft niet gereserveerd te worden. Laten wij ons samen aan de maatregelen houden, zodat wij zo snel mogelijk weer op de gebruikelijke tijden kunnen genieten van ons sportmoment.

Maatregelen geldend binnen Studio Perfect:

Naast de algemene maatregelen, handen wassen, 1,5 meter afstand, thuisblijven bij klachten en direct testen, frisse lucht geldt:

  • De maatregelen van 13 november (zie sportindeventer.nl/corona) blijven gehandhaafd, zoals het controleren van de QR-code;
  • Er geldt een sluitingstijd voor alle binnen- en buitensportsportaccommodaties tussen 17.00 en 05.00 uur;
  • Georganiseerd buiten sporten na 17.00 uur is toegestaan zonder QR-code met maximaal 4 personen (exclusief instructeur) en op 1,5 meter afstand, denk hierbij aan de bootcamp;
  • Bij verplaatsing binnen Studio Perfect, is het dragen van een mondkapje verplicht. Tijdens het sporten niet;
  • De 1,5 meter afstand geldt te allen tijde, wel gelden hiervoor uitzonderingen zoals in onze horeca en sportruimtes. Het aantal plaatsen voldoet aan de gestelde norm. Wij vragen iedereen elkaars ruimte te respecteren.

Help je ons?

We gaan samen zorgen dat we zo positief mogelijk door deze periode heen komen, help je ons?

  • Kom maximaal 5 minuten voor de start van de les
  • Draag een mondkapje (niet tijdens het sporten)
  • Reinig trainingsmaterialen
  • Respecteer elkaars ruimte ook bij het pakken en opruimen van trainingsmaterialen.

Fijn dat wij samen onze verantwoording nemen en gezonde verstand gebruiken. Zo maken wij een bezoek aan Studio Perfect een fijn moment op de dag en gaan daarna weer met hernieuwde energie naar huis.

Fysiotherapie Fysicx

Uitzondering op de check van de QR-Code zijn de patiënten voor de fysiotherapeut. Zij mogen naar binnen, maar dienen verplicht een mondkapje te dragen!