CORONA VEILIGHEIDSREGELS

Update: 16 oktober 2020

VEILIG SPORTEN

Graag verwelkomen wij jou in een veilige trainingsomgeving. Lees hieronder welke faciliteiten in gebruik zijn tijdens de reguliere openingstijden. Om een veilige omgeving te waarborgen voor zowel onze leden als ons team, zijn er diverse veiligheidsregels opgesteld. Want wanneer je komt sporten, willen wij dat dit verantwoord gebeurt. Dit doen we door ons, samen met u, aan de veiligheidsregels te houden. We verzoeken je daarom de regels goed door te nemen voordat je komt sporten.

VOORAFGAAND AAN JOUW BEZOEK

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Een van de voorwaarden voor veilig en verantwoord sporten is het houden van voldoende afstand onderling. Om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd in het pand aanwezig zijn, werken wij met tijdslots. Tevens hebben wij een looproute aangebracht, zijn er afstandsmarkeringen op de vloer geplaatst en zijn alle apparaten met voldoende afstand tot elkaar geplaatst, is op verschillende plekken in het pand extra desinfectiemateriaal aanwezig en hebben wij extra schoonmaakrondes ingesteld.

RESERVEREN VERPLICHT

Voordat je komt sporten maak je een reservering aan via de boeking-module op onze website. Op deze manier wordt het aantal mensen wat tegelijkertijd binnen is gemonitord en gewaarborgd. Je kunt maximaal zeven dagen van tevoren boeken, met een maximum van drie boekingen per week voor de groepslessen. Vanzelfsprekend kan je ook op de dag zelf bellen of er nog plek is. Voor fitness kan er onbeperkt gereserveerd worden.

AANMELDEN BIJ BINNENKOMST

Bij binnenkomst dient iedereen zich te registreren door middel van de ledenpas/tag. Niet-leden melden zich bij de receptie en dienen contact gegevens af te geven.

 

WAT KUN JE GEBRUIKEN?

Groepslessen; Voor groepslessen bij individuele sporten, zoals Yoga, bootcamp, spinning, Les Mills lessen, geldt het maximale aantal van 30 personen per ruimte binnen. Buiten zijn groepen van maximaal 4 personen toegestaan en mag er met meerdere groepjes gewerkt worden die niet onderling mogen mengen. Via de reserveringsmodule zijn de maximale aantallen gewaarborgd.

Individuele fitness; Hier is een onderlinge afstand van 1,5 meter verplicht! Al onze toestellen en apparatuur staat op tenminste, maar vaak meer dan 1,5m afstand van elkaar. Het is niet toegestaan dat sporters elkaar ondersteunen, ‘spotten’. Ook bij het maken van een praatje geldt de 1,5 meter regel

Horeca; Horeca gesloten.

Kleedkamers, douches en toiletten; Kleedkamers en douches zijn gesloten. Toiletten zijn open. Kom daarom zoveel mogelijk omgekleed naar Studio Perfect en wissel alleen je schoenen. Tassen kunnen mee de zalen in.

 

KOM NIET TE VROEG!

We willen je vriendelijk verzoeken niet te vroeg te komen, dit om ervoor te zorgen dat een veilige in- en uitstroom gewaarborgd blijft. Voor de groepslessen geldt dat alle materiaal al klaar staat dus eerder komen is niet nodig. Wij verzoeken je maximaal 5 minuten voor aanvang van je tijdslot aanwezig te zijn.

EIGEN MATERIAAL

Het is verplicht bij ieder bezoek een schone handdoek mee te brengen. Verder raden wij je aan een eigen yogamatje te gebruiken. Heb je (nog) geen eigen matje? Je kan deze ook bij ons aanschaffen. Vraag naar de mogelijkheden aan onze collega achter de receptie.

 

SCHOONMAAK & HYGIËNE

SCHOONMAAK

Dagelijks hebben wij, naast de al bestaande schoonmaakrondes, extra schoonmaak inzet gepland. Dit houdt in dat de materialen en ruimtes meerdere keren per dag grondig worden gereinigd. Tevens verzoeken wij onze gasten zowel voor- als na gebruik de gebruikte materialen zelf te reinigen. Neem je eigen verantwoording!

 VENTILATIE 

Alle ruimtes binnen Studio Perfect beschikken over professionele luchtverversingsinstallaties, welke ruimschoots voldoen aan de gestelde norm. De systemen die wij gebruiken trekken verse buitenlucht aan, de lucht wordt dus níet intern gerecirculeerd.

DESINFECTEREN

Op verschillende plekken door het gehele pand staat desinfectiemiddel. Wij vragen onze leden deze actief te gebruiken, zowel voor-, na- als tijdens de training.

MONDKAPJES

Wij vragen u dringend mondkapjes te dragen tijdens uw bezoek aan de club. Tijdens het sporten hoeft dit niet.

GEZONDHEID

Klachten? blijf thuis!

Het is niet toegestaan om te komen sporten met Corona-gerelateerde klachten, zoals hoesten, verkoudheid en/of koorts. Volg alle richtlijnen vanuit de overheid en RIVM

 

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

ANDERHALVE METER

In het volledige pand is het houden van 1,5 meter afstand verplicht. De apparatuur in de fitness is voldoende uit elkaar geplaatst. Door het verplaatsen van de apparatuur kan het zijn dat een apparaat elders in de ruimte is geplaatst. Onze instructeurs helpen je graag verder. Het is niet toegestaan dat sporters elkaar ondersteunen, ‘spotten’. Ook bij het maken van een praatje geldt de 1,5 meter regel. In Studio One en de Yoga Studio zijn markeringen op de grond geplaatst. Als deelnemer verblijf je de volledige les in dit vak, je verlaat het vak dus enkel bij vertrek aan het einde van de les.

Afstand markering

Op de vloer zijn looproutes gemarkeerd, evenals afstand strepen. Neem deze te allen tijde in acht.

Fietslessen in studio one

De fietslessen zijn verplaatst naar Studio One. Dit omdat er meer m3 ruimte aanwezig is wat de luchtkwaliteit ten goede komt.

Afstand tot medewerkers

Houd er rekening mee niet alleen afstand te houden tot uw medesporters, maar ook tot onze collega’s. Instructies zullen enkel op afstand worden gegeven.


Studio One

 


Yoga Studio