24 februari 2021

JAAA, we kunnen open!!!
Blijdschap, vreugde, misschien wel ongeloof, maar bovenal een enorme opluchting wanneer je als kapper, chiropractor, osteopaat, rijschool, pedicure, schoonheidsspecialist, masseur, tatoeëerder of enig ander contact beroep (met uitzondering van sexwerkers) deze boodschap aan jouw klanten kunt brengen. Langs deze weg feliciteren wij jullie allemaal met dit mooie nieuws. Je kunt eindelijk weer werken, weer doen waar je blij van wordt, je hebt weer inkomen, eindelijk kan jouw stressniveau omlaag, je voelt je weer nuttig, onderdeel van de maatschappij, je hebt weer een toekomst, inkomsten, kortom een explosie van emoties kwamen tot je toen Rutte en de Jonge in de persconferentie aangaven dat jouw bedrijf weer open mag. En het is je gegund!  Hoe vreselijk is het dat jij jouw spaargeld, of erger het spaargeld van de kinderen, misschien zelfs wel jouw opgebouwde pensioen moest gebruiken om te overleven, om de rekeningen te kunnen betalen, te eten. Want de beloofde steun vanuit de overheid dekt nooit alle kosten die je hebt, als je überhaupt al steun hebt gekregen. Gelukkig kun jij weer aan de slag, geniet ervan!

Ook wij zouden, overigens net als alle andere bedrijven die nog verplicht gesloten moeten blijven, zo enorm graag weer willen openen. Wat zou het fijn zijn om jullie, onze gasten te begroeten, weer lachend in de les te zien, te begeleiden naar een fitter en gezonder leven, samen een kop koffie te drinken…wat zou dat fijn zijn. Laten wij daarom samen volhouden, want er komt een moment dat we jou weer kunnen begroeten wanneer je komt sporten.  Zorg intussen dat je fit en gezond blijft, wij bieden verschillende mogelijkheden om je hierbij te helpen. Natuurlijk is sporten binnen Studio Perfect vele malen motiverender dan thuis voor jouw laptop, of op onze parkeerplaats, maar blijf bewegen! Ons team zit dagelijks voor je klaar om je te helpen. Laten wij intussen uitkijken naar het moment dat wij kunnen zeggen
‘JAAA, we kunnen open!

Heropening na de lockdown
Zodra wij open mogen zijn wij er klaar voor! Het lesrooster is geëvalueerd en gereed, de fitnessruimtes zijn opnieuw ingedeeld en het 2de squatrek is geleverd. Ook kunnen onze nieuwe teamleden jullie dan begroeten en laten ervaren wat een toppers het zijn.  Wij kunnen niet wachten en wij denken jullie ook niet.

Naast begeleid trainen kun je nu ook  30 minuten vrij trainen! 
Op verzoek van onze gasten verlengen wij de trainingsmogelijkheden buiten van 20 minuten naar 30 minuten per sessie. Het liefst hadden wij de sessie nog langer gemaakt, maar willen al onze gasten de kans geven om gebruik te maken van deze trainingsmogelijkheid. De overheid staat toe dat, er in tweetallen op 1,5 meter afstand buiten gesport mag worden. Er mogen meerdere tweetallen naast elkaar sporten, mits de tweetallen niet mengen. Vanaf 1 maart zijn er, naast de workouts waarbij je begeleid wordt door één van onze instructeurs, ook vrije trainingen te reserveren en kun je gebruik maken van de aanwezige trainingsmaterialen als barbells, kettlebells etc. Wil jij gebruik maken van deze mogelijkheid, reserveer dan jouw tijdsblok via de reserveringsmodule op onze website. Dit kan steeds een week in voren. Je kunt 2x per week een tijdsblok reserveren, is er op de dag zelf nog plek, bel ons en wij plannen je graag in.

Personal Training
Ook bij Personal Training gelden uiteraard de 1,5 meter afstand en maximaal 2 personen restricties. Personal Training sessies kunnen echter wekelijks onbeperkt met de Personal Trainer besproken worden en hebben geen 30 minuten limiet.

Telefonische coaching gesprekken
Dagelijks heb jij de mogelijkheid om een telefonische Coaching gesprek te hebben. Niet alleen onze fitness instructeurs zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden, maar je kunt ook een gesprek inplannen met onze Yoga docenten om daar jouw specifieke vragen kwijt te kunnen. Algemene vragen kunnen gesteld worden op maandag, donderdag en vrijdag. Oo dinsdag en woensdag is er een Yoga docent beschikbaar voor vragen. Reserveer jouw gesprek online in onze reserveringsmodule. Dit kan steeds een week in voren.

Zoom rooster
Aan de zoomlessen wordt zeer goed deelgenomen door onze gasten. Natuurlijk kunnen ook niet leden deelnemen aan de Zoom lessen om zo fit en gezond te blijven, maar ook om de kwaliteit van de Studio Perfect instructeurs te ervaren. Ben jij geen lid van Studio Perfect, dan vragen wij een bijdrage van € 3,- per Zoom deelname. Dit bedrag kan overgeboekt worden naar rekeningnummer NL55RABO0314902678 t.n.v. Studio Perfect ovv jouw naam en ‘Zoom’.

Bootcamp
Vanaf 1 maart a.s. gaat Studio Perfect weer van start met de Bootcamp, uiteraard rekening houdend met de geldende maatregelen. Er zal gewerkt worden in groepjes van 2 personen, waarbij de personen 1,5 meter afstand houden. Er mogen meerdere groepjes van 2 personen deelnemen, mits de groepjes niet mengen en onderling 1,5 meter afstand houden. Vooraf krijgen de groepjes opdrachten mee en de instructeur zal tijdens de les de verschillende groepjes afzonderlijk begeleiden. De bootcamp lessen worden ingepland op woensdagavond 18.30 tot 19.15 uur en 19.30 tot 20.15 uur. Reserveer meteen jouw plekje in onze reserveringsmodule
Wij zijn blij dit goede nieuws met jullie te delen!

Na 19 jaar gaat Ronald team Studio Perfect verlaten en ‘vaart uit’.
Ronald bedankt voor 19 topjaren, wij gaan je missen!
Vrijdag 26 februari 2021 is de laatste werkdag van Ronald. Helaas is het door de corona maatregelen niet mogelijk om Ronald bij Studio Perfect gedag te zeggen. Wil jij Ronald bedanken, succes wensen, gedag zeggen? Vrijdag 26 februari tussen 14.00 en 15.00 uur zal Ronald via een Zoom meeting voor jou klaar zitten.
Klik op deze link om in de ZOOM sessie terecht te komen:
https://us02web.zoom.us/j/84085867891?pwd=dzdXdWJkZEpQNklzaVRDZllKUnVZUT09

Sport mee via ZOOM!
Hieronder vind je het rooster en de link voor de ZOOM lessen voor week 11 van de lockdown. Deze loopt van donderdag 25-2-21 t/m woensdag 3-1-21. Volgende week ontvang je weer een nieuwe nieuwsbrief met het nieuwe rooster voor week 12.
LET OP! We werken met een extra instelling voor ZOOM. Bij het inloggen van de les kan het zijn dat je ook een password moet invoeren. Dit is altijd: 2020

Zorg ervoor dat je ZOOM van te voren op jouw computer gedownload hebt. Nog niet bekend met ZOOM? Klik hier voor een handleiding!

LET OP: alle ZOOM lessen hebben nu dezelfde link.
Dus klik op het juiste tijdstip gewoon altijd op deze link:

https://us02web.zoom.us/j/84085867891?pwd=dzdXdWJkZEpQNklzaVRDZllKUnVZUT09

Donderdag 25-2-21
Body Balance 09.30u
Pilates 11.00u
Body Balance 13.00u
Body Shape 18.15u
Group Fitness Yoga 19.30u
Meditatie Yoga 20.30u

Vrijdag 26-2-21
Fatburn 9.30u
Club+ 11.00u
Pilates 13.00u
Buik Billen Benen 18.15u
Body Jam 19.30u

Zaterdag 27-2-21
Body Balance 09.30u
Body Combat 11.00u

Zondag 28-2-21
Body Balance 9.30u
Yin Yoga 11.00u

Maandag 1-3-21
Body shape 9.30u
Yin yoga 11.00u
Body Balance 13.00u
Gladiator 18.15u
Group Fitness Yoga 19.30u
Meditatie Yoga 20.30u

Dinsdag 2-3-21
Pilates 9.30u
Group Fitness Yoga 11.00u
Latin Dance 13.00
Yin Yoga 18.15u
Body Combat 19.30u

Woensdag 3-3-21
Fatburn 09.30u
Yin Yoga 11.00u
Body Pump 18.15u
Hot Yoga 19.30u