6 juni 2020

Compensatie regeling voor de gasten van Studio Perfect

Al onze gasten waarvan het emailadres bekend is in onze ledenadministratie hebben de compensatieregeling via email ontvangen. Is jouw emailadres niet bekend, dan ontvang je de regeling (eenmalig en bij uitzondering) via gewone post. Wij verzoeken je om jouw email adres aan ons door te geven zodat deze opgenomen kan worden in onze administratie. Onze communicatie verloopt namelijk digitaal.

Op maandag 16 maart jl. heeft Studio Perfect, op last van de overheid, voor het eerst in haar bestaan de deuren voor langere termijn moeten sluiten. Een beslissing waar wij begrip voor hadden in verband met de gezondheidssituatie in Nederland. Helaas betekende dit wel dat wij onze gasten niet meer mochten verwelkomen. Hartverwarmend vonden wij alle berichten met steunbetuigingen en begrip. Vanaf het begin hebben wij aangegeven met een compensatieregeling te zullen komen. Tot nu toe hebben wij hier nog niet over kunnen berichten, omdat nog niet helder was hoe lang de periode van sluiting zou duren. Gelukkig mogen wij sinds 12 mei jl. weer buiten lessen aanbieden en zijn blij om te zien dat jullie weer volop deelnemen. Per 1 juli zal ook weer gebruik mogen worden gemaakt van de binnen faciliteiten, uiteraard met inachtneming van de geldende maatregelen conform het protocol van het RIVM. Ja, het is anders dan normaal. Is dit het ‘nieuwe normaal’ zoals premier Rutte zegt? Wij hopen het niet, maar tot de tijd komt dat het weer is zoals het was, doen wij er alles aan om jou de prettige sportervaring te geven die je van ons mag verwachten.

Omdat de volledige sluiting voorbij is en wij weer sportactiviteiten aanbieden, zijn wij de compensatieregeling verder gaan uitwerken. Veel leden hebben aangegeven geen compensatie te wensen, een gebaar wat wij erg waarderen. Niettemin bieden wij alle leden van Studio Perfect die, sinds 16 maart jl. de contributie volledig hebben doorbetaald en dus níet hebben gestorneerd, de mogelijkheid aanspraak te maken op compensatie.

Wens je geen aanspraak te maken? Dan hoef je geen verdere actie te ondernemen en willen wij van de gelegenheid gebruik maken je enorm te danken voor je support.