Studio Perfect

Yoga Dance Change

Wat?

Yoga Dance Change is een speciaal voor Studio Perfect ontwikkelde Yoga dans workout geïnspireerd op het klassiek ballet en de Moderne dans. Daarnaast kent Yoga Dance Change beslist een jazzy- en een powerkant. In de lessen werk je aan krachtige oefeningen voor een goede houding, vrijheid in bewegen, oefeningen om de balans tussen kracht en flexibiliteit te verbeteren, conditie, verbetering motoriek, flexibiliteit van het lichaam, versterking spieren en het opdoen van een sfeervolle danservaring. Yoga Dance Change combineert dus kracht, balans, uitlijning, gratie en liefde voor muziek. Er wordt gewerkt aan zowel de technische componenten als aan de vrije elementen.

Yoga Dance Change is een les van nieuwe combinaties zowel in dansstijlen als in muziekkeuze. Je werkt aan spierversterkende oefeningen voor core, benen, billen en houding en aan techniek. Het conditionele deel wordt behendig afgewisseld met verstilde isolatiebewegingen. En dit alles op een laagdrempelige en toegankelijke manier.

Een energieke, veelzijdige les waarin je eigenheid als danser centraal staat.

Wie?

Voor degene die opzoek is naar een nieuwe, met vertrouwde elementen, manier van trainen en een nieuwe manier van expressie. Voor hen die houden van nieuwe combinaties. Voor hen die met plezier een uurtje zich laten vervoeren op muziek die je doet stijgen en landen. Voor degene die het vuur, de power en de gratie wil verenigen. Voor iedereen die van kracht, zachte kracht en heerlijke en verrassende muziek houdt. Danservaring is niet nodig, passie voor muziek en bewegen is fantastisch fijn.

‘I’m not so interested in how they move as in what moves them, Pina Bausch’

Wanneer?

Bekijk groepslesrooster