Yoga Studio

Power Yoga

Wat?

Waar je sterk wordt van yoga, word je nóg sterker van Power Yoga! Power Yoga staat voor meer kracht en energie. Het is een oefenreeks waarbij de intensiteit zodanig hoog ligt dat je continu warm blijft. Door deze warmte word je soepel en blijk je fysiek veel sterker en leniger te zijn dan je zelf ooit had gedacht. Van Power Yoga word je niet alleen leniger, ook je kracht en uithoudingsvermogen gaan er flink op vooruit.

De les start met een moment van aandacht, het vinden van concentratie. Vervolgens wordt het lichaam opgewarmd met zonnegroeten. Na de opwarming komt de kern van de les die bestaat uit zowel staande als zittende en liggende oefeningen. Uiteraard komt het lichaam tot rust dankzij de ontspannings- en meditatieoefeningen.

Wekelijks zal de les variëren. In elke les komt fysieke- & mentale kracht, souplesse, conditie en balans aanbod waardoor alle systemen in het lichaam worden geactiveerd en verbeterd.

Wie?

De les is toegankelijk voor iedere niveau: van beginner tot vergevorderde. Er wordt ruim aandacht besteed aan modificaties/opties, zodat iedereen kan deelnemen. Je gaat je fitter, kalmer en energieker voelen. Daarnaast ontwikkelt zich nog een groter effect, namelijk het innerlijk. Emoties, spanningen en angsten worden losgemaakt door het beoefenen van Power Yoga. De mentale veerkracht wordt herontdekt en versterkt.

 

Wanneer?

Woensdag 9:30

Power Yoga

  • Instructeur:Monika van Boheemen
  • Zaal:Yoga Studio
  • Lesduur:1 uur