Studio Perfect

Lu Jong YogaLu Jong Yoga

Wat is Lu Jong Yoga?

Lu Jong Yoga is een Tibetaanse bewegingsleer dat bekend staat om zijn rustgevende en helende werking. De eenvoudige, ritmische oefeningen werken diep door op lichaam en geest. De bewegingen zijn krachtig en hebben direct een gunstig effect op de vitaliteit, gezondheid, kracht, innerlijke rust en het (lichaams)bewustzijn. Ze stimuleren het zelfhelend vermogen van het lichaam en verhogen jouw innerlijke warmte.

Meer over Lu Jong Yoga

Rust in je hoofd en helemaal ontspannen. Beweeg je relaxed met Lu Jong. Dat geeft energie! Tijdens de lessen combineren we de oeroude Tibetaanse kennis met de inzichten van nu. We zijn tijdens de les steeds met de aandacht in het moment. Ook wel Mindfulness genoemd. Je leert stress los te laten en vanuit rust focus te houden. Dat kan je ook gebruiken in het dagelijks leven. We sluiten iedere les af met een fijne ontspanning. Ervaar zelf de kracht van Lu Jong.

Wie?

De lessen zijn nuchter, praktisch en geschikt voor iedereen die zich beter wil voelen en behoefte heeft aan ontspanning en rust. Ook als je weinig energie, of een burn-out hebt kan de les je helpen je beter te voelen. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben en de oefeningen kunnen ook op een stoel of kruk worden uitgevoerd. We kijken samen wat voor jou mogelijk is!

Wanneer?

Woensdag; na het zomerrooster 2019 start de Lu Jong weer 10.30

Lu Jong Yoga

  • Instructeur:Floor van den Bosch
  • Zaal:Yoga Studio
  • Lesduur:60 min.