2 mei 2019

20 kilo afvallen in 8 maanden! JA, het kan echt…

Al heel lang was ik niet blij met het gewicht wat ik destijds woog. De sportschool was niet mijn ding en met een fulltime baan had ik ook geen zin in verplichtingen. Totdat ik last kreeg van mijn gewicht en besloot om het roer volledig om te gooien en er voor te gaan! Ik had professionele hulp nodig! Al snel had ik een heel prettig intakegesprek met Joram, waarin goed naar mijn wensen en doelen werd geluisterd. Adrie Roetert van Take Off Gezond Leven heb ik leren kennen via een van de sessies die zij in samenwerking met Studio Perfect aanbiedt. Naast het sporten wilde ik ook graag gezonder eten. Door de goede adviezen van Adrie ben ik mij er meer van bewust welke voeding op dit moment het beste bij mijn eetpatroon/leefstijl past. Na elke afspraak met Adrie leer ik ontzettend veel bij. Ze heeft veel ervaring en geeft makkelijke informatie die op te volgen zijn.

Ik had professionele hulp nodig!

Begin oktober 2018 ben ik met het sporten (een mooie mix van krachttraining en conditionele training) en het voedingstraject begonnen. In het begin deed ik veel aan de groepslessen mee en had ik 1 keer in de week Personal Training van Joram. Nu ben ik dagelijks in de zaal te vinden en volg ik nog steeds 1 keer in de week Personal Training van Joram. Personal Training is erg leuk, zwaar en het daagt je uit. Je leert er steeds weer nieuwe dingen en technieken bij. Ik zou hier zelf niet op zijn gekomen.  In het begin probeerde ik om de dag te sporten. Op een gegeven moment ging ik van drie keer in de week sporten naar zes keer in de week. Dankzij de goede begeleiding en de metingen die ik wekelijks heb, houd ik de resultaten bij. Het is fijn om positieve feedback van Joram en Adrie te krijgen en het is helemaal leuk als de meting ook positief is!

Personal Training is erg leuk, zwaar en het daagt je uit

Wat ik leuk vind aan Studio Perfect is dat iedereen zo open is. Je krijgt een band met de trainers, maar ook met andere sporters. Je leert steeds meer mensen kennen. Ik voel mij echt ‘thuis’ bij Studio Perfect.

Het is erg hard werken om je doel te bereiken maar als je echt iets wilt, dan moet je er voor gaan. Ik zeg altijd maar; opgeven is geen optie. In het begin was de sportschool echt niet mijn ding, maar ik kan nu zeggen dat ik er veel plezier in heb en zie er altijd naar uit om weer te mogen sporten. Het sporten maakt nu onderdeel uit van mijn leven.

Met trots kan ik nu zeggen dat ik door de Personal Training met Joram, de goede adviezen van Adrie en het vele sporten in 8 maanden, 20 kilo ben afgevallen. Een mooi gewichtsverlies, een fitter lichaam en veel meer energie!

Ik ben er nog niet, maar ik heb er alle vertrouwen in!

Het is een hele fijne ervaring!

Bedankt Joram, Adrie en Studio Perfect!