19 november 2019

Spinning Marathon Jan Gruben & Elia Quentin

15 december 2019

Schrijf je direct in!

Button spinnen

Programma:

Tijd Titel Door
10:30 Ready For Take Off? Nicole
Rave & Ronald Dijsselbloem
11:30 Rampestampen en Knallen Maurice Ketting
12:30 Dutch Masters! Coen Jager
13:30 How it started Maurice Ketting & Arthur Rijker

Lessen:

Ready For Take off? (Nicole Rave & Ronald Dijsselbloe)

Nicole en Ronald nemen je mee in een avontuurlijke mix van good old times! Dit gecombineerd met humor, power en bevlogenheid. Ga je met ons mee? Are you ready for take off?

Rampestampen en Knallen (Maurice Ketting)

ADHD? ADSL?
Nee hoor ik ben gewoon druk 🙂

Dutch Masters! (Coen Jager)

Fietsen op de beste Nederlandsche tracks. Dance, Trance, Rock, R&B, ja hoor van Nederlandse bodem.

How It Started (Maurice Ketting & Arthur Rijker)

Deze twee oud National Trainers en wereldwijde presenters halen herinneringen op die ze samen in ruim 20 jaar indoor cycling hebben opgedaan.

De Presenters:

Maurice Ketting
Maurice geeft al meer dan 25 jaar les, is National Trainer RPM, UIC Trainer en Presenter geweest. Hij staat bekend om zijn enorme energie en complete ‘gekte’. Volg een les van Maurice en je bucketlist is weer wat completer.

Nicole Rave
Innemend, sympathiek, inlevend, energiek. Woorden en waarden die op Nicole van toepassing zijn. Een les bij Nicole is een heerlijk sporten, waarbij jij je gewaardeerd voelt.

Ronald Dijsselbloem
Ronald is een pure lesgever! Hij is één van de weinige instructeurs die een variëteit aan lessen kan geven.  Of het nu gaat om indoor fietsen, lessen aan ouderen, boxen, body & mind, Jiu-Jitsu, kids. Ronald kan het!

Coen Jager
Lessen vanuit het hart! Dat is wat je voelt wanneer je deelneemt aan een les bij Coen. Hij is heerlijk zichzelf, wat zorgt voor lessen waar je graag aan deelneemt.

Arthur Rijker
Als Internationale Presenter heeft Arthur over de hele wereld lesgegeven, in de begin jaren met freestyle lessen als ‘Killer Sculpt’, ‘Step x more’, ‘Biking’ om vervolgens door Les Mills gevraagd te worden programma’s als Body Pump en RPM in de BeNeLux te introduceren.

 

Button spinnen