Vestiging

Het uitgebreide aanbod faciliteiten en de all Inclusive formule maken Studio Perfect uniek in zijn soort. Meerdere fitnesszalen, moderne douche- en kleedruimtes, onbeperkte toegang binnen uw abonnementskeuze, een gezellige bar, kinderopvang, medische begeleiding en gebruik van sauna en zonnecabine zijn een greep uit de faciliteiten die Studio Perfect haar gasten biedt.


 

eGym: Fit & Vitaal in 30 minuten mét tevredenheidsgarantie!

eGym: Fit & Vitaal in 30 minuten mét tevredenheidsgarantie!
Op zoek naar dé manier om fitter & vitaler te worden? Je wilt er niet teveel tijd aan besteden, maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak dan kennis met de eGym-Cirkel. Niet goed? Geld-Terug-Garantie!
 

Wat is de eGym-Cirkel?
De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!
 

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

- Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart;

- Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;

- Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;

- Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;

- Fit & Vitaal in 30 minuten!


Geld-Terug-Garantie!
Je hebt een ‘Niet goed? Geld-Terug-Garantie!’ op de eGym-Cirkel. Bij de 24e training kun je kiezen: jouw lidmaatschap loopt door, of je vraagt je geld terug. Vraag naar de voorwaarden.


Ervaar eGym zelf en boek een gratis proeftraining!
Je kunt bij Studio Perfect gratis kennismaken met de eGym-Cirkel. Vraag een proeftraining aan, wij nemen contact met je op voor het inplannen van een gratis proeftraining.

Personal Training

Binnen Studio Perfect is het begeleiden van de gasten zeer belangrijk. Nu kan het voorkomen dat iemand extra begeleiding wenst en liefst één op één begeleiding wenst en zo verzekerd is van het allerbeste resultaat! Dit is mogelijk door middel van Personal Training. Binnen Studio Perfect zijn meerdere Personal Trainers werkzaam, met ieder een eigen specialisme en werkwijze.

Heeft u interesse in Personal Training, wilt u meer informatie of een afspraak, dan kunt u contact zoeken met Studio Perfect of rechtstreeks met onderstaande Personal Trainers die allen werkzaam zijn binnen Studio Perfect.


Jelle Budde
Studio Perfect
Telefoon : 0570-633637
Email : jbudde@studioperfect.nl

Ronald Dijsselbloem
Studio Perfect
Telefoon : 0570-633637
Email : rdijsselbloem@studioperfect.nl

Ruben Krug
Studio Perfect
Telefoon :0570-633637
Email : rkrug@studioperfect.nl

 

Bar

Een centrale leestafel, maar ook knusse hoekjes en uiteraard de plaatsen aan de bar zelf bieden eenieder de mogelijkheid een drankje op zijn eigen manier te nuttigen. Koffie, thee en sportdrank zijn all inclusive en vallen binnen de contributie, je hoeft dus nooit met geld op zak te gaan sporten. Even je bidon vullen met water of een lekkere cappuccino na het sporten, het is allemaal mogelijk!

Trainingszalen

Cardio/Fitness
Ruim opgezette fitnesszalen met een divers aanbod apparatuur. Een selectie van de apparatuur beschikt over geïntegreerde tv-schermen; tijdens de training kan muziek worden geluisterd of televisie worden gekeken.

Groepslessen
De groepsles zalen zijn speciaal ingericht voor de diverse lesvormen, van een rustgevend ingerichte yoga zaal tot een energieke fietszaal, tot de flexibel inzetbare Studio One, waar een diversiteit van lessen wordt gegeven.

FunXtion
De benedenverdieping is volledig ingericht voor de Funxtion programma's.

Kleedruimten

De luxueus afgewerkte douche- en kleedruimten bieden privacy en veiligheid: afgesloten doucheruimten en gratis te gebruiken afsluitbare kleding lockers. De kleedruimten beschikken tevens over een föhn, toiletgelegenheid en Finse sauna.

Kinderoppas

Alleen beschikbaar in Studio Perfect CeintuurbaanZin om te sporten, maar geen kinderoppas? Neem gezellig je kind(eren) mee! Studio Perfect heeft een eigen kinderoppas service. Bevoegde medewerkers zorgen ervoor dat je kind zich prima vermaakt terwijl jij lekker sport. In het reguliere rooster is de kinderoppas geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur.

Sauna

Alleen beschikbaar in Studio Perfect CeintuurbaanHeerlijk ontspannen na de training in de sauna? De kleedruimten, zowel dames als heren, beschikken over een Finse sauna. Het gebruik van de sauna is inbegrepen in de abonnementen en is onbeperkt.

Zonnecabine

Alleen beschikbaar in Studio Perfect CeintuurbaanStreeploos en snel een kleurtje opdoen? Studio Perfect beschikt over de meest professionele zonnecabine van het merk Ergoline. De cabine is ‘sta cabine’: hierdoor word je streeploos bruin en is het hygiënischer dan een zonnebank waar je op moet liggen, omdat je huid niet in contact komt met de cabine. De bruiningstijd is slechts vijf minuten, afhankelijk van je huidtype. Door de hoge mate van populariteit wordt vooraf reserveren bij de balie aangeraden. Het gebruik van de zonnecabine is inbegrepen in de abonnementen en is onbeperkt.

Fysiotherapie Praktijk Fysicx

Alleen beschikbaar in Studio Perfect Ceintuurbaan

De gezondheid van de bezoekers van Studio Perfect proberen we in alle facetten te optimaliseren vandaar dat er binnen Studio Perfect een vestiging van Fysicx fysiotherapie gevestigd is.

Een blessure? Advies? Dankzij de volwaardige praktijk van Fysicx binnen Studio Perfect kunnen zowel leden, als niet leden van Studio Perfect, zo goed en snel mogelijk gedegen advies of behandeling m.b.t. fysieke klachten krijgen.
 
Fysicx Fysiotherapie biedt kwaliteit in zorg op de volgende gebieden:

 • Fysiotherapie
 • Sportfysiotherapie
 • Manuele therapie
 • Schoudertherapie en revalidatie
 • Geriatrische  fysiotherapie (fysiotherapie voor de ouder wordende mens)
 • Dry Needling
 • Echografie
 • Shockwave therapie
 • Acupunctuur
 • Revalidatie
 • Arbeidre-integratie trajecten

 
Voor een afspraak spreekt u een van de fysiotherapeuten direct aan of neem contact op via het secretariaat van Fysicx op 0570-510030

NB: FysicX beschikt over contracten met alle zorgverzekeraars
Fysicx fysiotherapeuten zijn ook aan het werk in de Fysicx vestigingen in De scheg, Epse, Harfsen en bij GA Eagles.
 

Sportmassage

Voor sportmassage werkt Studio Perfect samen met de praktijk van Stefan Duteweert.

Stefan Duteweert is gediplomeerd Sportmasseur en Therapeut. Hij is eigenaar van Massagepraktijk & Healing Deventer en ontvangt zijn gasten graag in zijn eigen comfortabele massagestudio. Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak, 7 dagen per week, ochtend / middag / avond.

Op vertoon van de ledenpas kunnen Studio Perfect leden standaard rekenen op 10% korting, ongeacht de gekozen behandeling. Daarnaast kunnen trouwe bezoekers sparen voor extra korting, deze kan oplopen tot nog eens 10%.

Via het contactformulier op de website www.massagepraktijkdeventer.nl is het eenvoudig een afspraak te maken. Ook per telefoon, sms of whatsapp is rechtstreeks een afspraak in te plannen. Telefoonnummers: 06-21 39 10 30 en 0570-65 64 33

Afslanken

Studio Perfect biedt speciale programma’s voor gasten die op een gezonde en verantwoorde manier gewicht willen verliezen. Sporten in combinatie met voedingsplannen Body Support of Sportvasten, alleen voedingsadvies of sportbegeleiding, Studio Perfect stelt samen met de gast een plan op waarin hij/zij gemotiveerd is en blijft. Alles om samen te werken aan een optimaal resultaat!

Voor meer informatie over Sportvasten verwijzen wij u graag naar de website www.sportvasten.nl

Voor meer informative over Body Support verijzen wij u graag naar de website www.bodysupport.nl

Vraag nu je dagpas aan

Aanvragen