Groepslessen

Individueel sporten

Bedrijfsfitness

GROEPSLESSEN

De groepslessen van Studio Perfect kenmerken zich door de hoge kwaliteit, het grote aanbod en de diversiteit van de lessen. Wekelijks staan er een kleine 100 lessen ingeroosterd, verspreid over de circa 30 verschillende lesvormen. Iedere les wordt gegeven door een vakkundige en gediplomeerde instructeur, die ook gedurende de les nuttige tips geeft. Er is dus nooit een ‘standaard’ les; iedere les is uniek.

Body Combat

Wat?

Body COMBAT® is gebaseerd op bewegingen uit verschillende vechtsporten, waaronder karate, boksen en Tai Chi. Intensieve en explosieve, maar ook rustige en ontspannende bewegingen, gericht op evenwicht, concentratie en coördinatie.

Wie?

Body COMBAT® is voor iedereen geschikt en biedt voldoende opties om op ieder niveau mee te doen. Alle bewegingen worden uitgelegd en er wordt aandacht besteed aan veiligheid en techniek.

Hoe?

Body COMBAT® kent een vaste en unieke structuur die garant staat voor veiligheid en resultaat. Een team van experts op het gebied van fitness, vechtsport en fysiotherapie is verantwoordelijk voor de kwaliteit en de inhoud van het programma.

Lestijden

Dinsdag
20.00 uur
Studio Perfect Ceintuurbaan, Studio One, door .

Zaterdag
10.30 uur
Studio Perfect Ceintuurbaan, Studio One, door .

Vraag nu je dagpas aan

Aanvragen